Rodinné oslavy Brno

rodinné oslavy a menší svatby, zásnubní večírky, výroční večírky. sportovní přenosy (LED TV, sportovní kanály Sport 5, ČT sport, Slovak sport TV2, možnost satelitního příjmu) dětské party (zapůjčení herní konzole XBOX ONE vč. her) školení a firemní jednání. přednášky i pro jiné kulturní nebo vzdělávací. Café Restaurant Bibus - restaurace Brno, svatební hostiny, rodinné oslavy Psychologické a společenské drama, které se odehrává v luxusní vile na venkově během rodinné oslavy šedesátiletého jubilea úspěšného hoteliéra, se zaměřuje na rozkrývání skutečných charakterů jednotlivých postav. Letní kino Brno-střed naleznete na nádvoří ÚMČ Brno-střed na adrese Dominikánská 2. Prodej.

Psychologické a společenské drama, které se odehrává v luxusní vile na venkově během rodinné oslavy šedesátiletého jubilea úspěšného hoteliéra, se zaměřuje na rozkrývání skutečných charakterů jednotlivých postav. Rodinná oslava. Kde: Letní kino Brno. Pořádáme rodinné oslavy, svatby, firemní akce, promoce. Kde nás najdete? Pod Chocholou 909 Brno - Bystrc Telefon: 608 983 884 Otevírací doba: Hlavní sezóna: Květen - Srpen denně od 11:00. Mimo hlavní sezónu: Září - Duben -Informace o otevírací době na tel:608983884 Rodinné oslavy a historky z nich, to bývá vděčné téma. Děti, které v pravý okamžik řeknou nahlas něco, co by neměly, zapomenuté dárky, příhody veselé i vážné, radosti i zádrhely z vašich rodinných setkání

Rodinné vstupné (2+2 děti do 18 let) Hopsálkova můžete v parných letních také nakombinovat s návštěvou přírodního koupaliště Biotop Brno Jih, které se nalézá v bezprostřední blízkosti hřiště. soukromé akce V areálu Hopsálkova jsme zbudovali několik grilovišť, které jsou vhodné pro menší oslavy. Salonek Brno Zábrdovice K dispozici máme salónek o kapacitě 40 osob, který je vhodný pro vaše firemní akce, svatby, rodinné oslavy apod. V létě je u naší restaurace Brno Zábrdovice také venkovní zahrádka. WIFI k dispozici Rodinná oslava. Akce již proběhla. Projekce online. Tento veselý a současně sladkobolný snímek z dílny Cédrica Kahna, v jehož hlavní roli se představuje Catherine Deneuveová, zkoumá sílu a křehkost rodinných pout. Deneuveová hraje hlavu rodiny Andreu, jejíž příbuzní se scházejí na oslavě matčiných 70. narozenin

BRNO - Domů - Levné prostory pro Vaše oslavy v Brně

1. Místa na oslavu narozenin Brno. Upravit výběr. Bar, který neexistuje. Brno Bar, do kterého se rádi vrátíte. Edunesto. Brno 80 Místo pro všechno. SONO Centrum. Brno 1500 Rodinné bistro v Brně. Stará radnice Brno. Brno 300.
  2. Hotel u Šuláka Vám nabízí komfortní ubytování v přírodě, je vhodný pro rodiny s dětmi. I čtyřnozí mazlíčci jsou u nás vítáni. Můžete jen sedět na terase a vstřebávat sluneční paprsky, anebo vzít kolo a vyrazit na výlet. Náš milý personál se o Vás postará po celou dobu pobytu a naše restaurace Vám nabídne široký výběr snídaní, obědů a večeří
  3. BRuNO family park - nejlepší zábava pro děti v Brně a tip na výlet. Pokud přemýšlíte, kam s dětmi v Brně, BRuNO family park je tou pravou volbou. Vstupte společně do dětského světa plného úžasných atrakcí. Náš nejmodernější zábavní rodinný park si užijí děti každého věku. Klimatizovaná vnitřní část se.
  4. Rodinné oslavy, svatby. Oslava je příležitost pro milá setkání, často s celou rodinou. Udělejte radost svým blízkým a přátelům, nechte se hýčkat našimi službami v přívětivém prostoru stylové jídelny s kapacitou 35 osob
  5. Nekuřácká hospůdka U Šošona Dobrovského 30, Brno - Královo Pole tel. 722 798 744, 774 884 415 vinarna@u-sosona.cz po - pá 17:00 - 24:00 hod
  6. Rauty Brno - Kontaktujte nás na telefonu +420 602 206 458. Rauty, oslavy či jiné akce pod širým nebem nebo v reprezentativních prostorách pro vás uspořádáme nejen v Brně a okolí, ale kdekoli v České republice

Svatby a rodinné oslavy CafeBibus

Rodinná oslava LK Brno-střed - Vše pro brněnské

Stylová restaurace pro rodinné oslavy | Hotel Bartoš. Perfektní zázemí pro rodiny. Hotel skýtá díky své poloze a vybavení skvělé zázemí pro rodiny s dětmi. Vydejte se k nám na rodinnou dovolenou nebo u nás uspořádejte rodinnou oslavu, svatbu či jinou významnou událost. Myslíme i na vaše ratolesti RESTAURACE Restaurace s kapacitou 50 - 100 osob, jejíž součástí je barové zázemí.K dispozici je minutková kuchyně.Pro větší počet osob zajistíme občerstvení formou rautu s možností využití celého areálu, grilování, případně rožnění selete a krůt. Snídaně je podávána kontinentální nebo formou švédského stolu a je zahrnuta v ceně ubytování rodinné oslavy. rodinné oslavy. MARTHYpyro - pyrotechnika a ohňostroje na míru (Hlavní město Praha 4 - Kamýk) 77,95 km. Užijte si zahradní ohňostroj či interiérovou show * * * * rauty rodinné oslavy promoce firemní akce restaurace klášterní taverna u benediktinů rajhrad brno Nejnovější příspěvky Valentýnská nabídka 12.2.202

Rodinná oslava - Brno Informuji

Stále více zákazníků přenechává své starosti s pořádáním soukromých rodinných oslav profesionálům. Nejen, že jim zbyde daleko více času na příjemné prožití těchto neopakovatelných chvil a ušetří si spoustu zařizování, ale profesionál dokáže eliminovat chyby a v konečném důsledku tak zajistit akci levněji Rodinné oslavy. Žijeme jenom jednou... Úvodní stránka - Kontakt a mapka. Kontakt. Ing.Jan Havelka. Langrova 1 B, 627 00 Brno-Slatina. mobil.tel. : +420 608 220 638 email : jan.havelka.brno@post.cz. klikněte na mapku pro její zvětšení v novém okně. rodinné oslavy; slavnostní obědy, večeře; oslavy narozenin, svátků a výročí Králova 279/9, Žabovřesky, 616 00 Brno IČ: 03217779 DIČ: CZ03217779 Spisová značka: C 87061 vedená u Krajského soudu v Brně. Zajišťujeme také catering pro propagaci firmy, firemní oslavy, večeře či rodinné oslavy. Naše restaurace je svou velkou kapacitou (120 míst) , zkušenostmi a vybranými pokrmy, ze kterých si vybere opravdu každý, skutečně jedinečným místem a proto je vhodná na pořádání i větší svatební hostiny

Dětská oslava narozenin se pak může pořádat např. v restauraci. Těší nás, že každý zákazník je jiný a i jeho představy, požadavky a nároky jsou odlišnéprávě to nás bavíbýt jiní, realizovat vždy něco jiného a nového, přizpůsobit se vždy jiným představám a požadavkům Rodinné cukrářství a kavárnu Bukovský najdete na ulici Minská 2 v Brně. Otevřeno máme denně od 9:00 do 20:00 h. Denně čerstvé dezerty, dorty, koláče, chlebíčky a dalš

Restaurace U Kotv

1. áře. Samozřejmostí je zajištění kompletního cateringu
  2. Rodinné balíčky s BRuNEM! Kromě toho Brno a okolí nabízí celou řadu aktivit vhodných pro rodiče s dětmi, například blízký Moravský Kras je oblíbenou výletní destinací. Balíček obsahuje: Narozeninové oslavy Pro školy a školky. Pro mláďat
  3. Oslavy a rodinné akce v La Patas. V životě nás všech jsou chvíle, které si chceme užít na plno a přenechat péči o Vaše nejbližší na někom jiném. Ať slavíte první narozeniny Vašeho dítěte, diamantovou svatbu manželových rodičů, nebo pořádáte večírek pro Vaši firmu, my jsme tu, připraveni přizpůsobit se všem.
  4. nebo rodinné oslavy? V golfovém resortu Kaskáda vám s radostí uspořádáme intimní, civilní obřad, případně příjemnou rodinnou oslavu. V nabídce máme několik místností (pro malou i velkou oslavu) ze kterých si můžete vybrat. Naše kapacita se v závislosti od zvoleného prostoru pohybuje v rozmezí od 30-90 hostů
  5. Jistě se na Vás opět obrátíme s organizací jakékoliv větší rodinné oslavy. Děkujeme a přejeme mnoho stejně spokojených klientů, jako jsme byli my! Manželé Bělehradovi . Pro nezávaznou poptávku svatby nás kontaktujte: Tel: + 420 605 241 451 Email: info@penzionvinarnabrno.c
  6. Svatby. Nabízíme možnost uspořádání svatební hostiny nebo rodinné oslavy v krásném prostředí Staré prádelny. K dispozici Vám bude uzavřená restaurace s kapacitou 50 míst (vstup z dvorku), uzavřený dvorek s totožným množstvím míst k sezení a tančírnu (samostatná místnost se vstupem z dvorku; od května 2021)
  7. iškolky v Husovicích, která je Vám o víkendech k dispozici se.

Sobotní Noční linka: Rodinné oslavy Brn

Celá ČR » Jihomoravský kraj » Blansko Brno-město Brno-venkov Břeclav Znojmo Vyhledat v turistických oblastech Společenské akce - objekty zařazené v kategorii Společenské akce jsou objekty, které disponují prostory pro pořádání společenských akcí - svatby, rodinné oslavy, firemní setkání, večírky či promoce Restaurace. Buďte srdečně zváni do Strongholdu, restaurace v rytířském stylu s akváriem plným piraní. Ve Strongholdu se náhle ocitnete ve středověké tvrzi, kde Vás překvapí pestrá nabídka kuchyně, velké množství čepovaných piv, široká nabídka vín z Lechovických sklepů, v létě zahrádka s dětským koutkem a. Žebra & Kolena Brno. Zajistíme vám rodinné oslavy, promoce, maturitní večírky a další i bláznivé veselí, dle vašich požadavků. Na vaše přání zajistíme karaoke, živou muziku, opékané selátko nebo kýtu, tak, aby ten váš večer se stal opravdu nezapomenutelným Jungle Café a rodinné oslavy. Chcete uspořádat oslavu pro svého potomka, oslavit jubileum vašeho příbuzného nebo hledáte možnost, jak strávit příjemné odpoledne se svou rodinou a ještě se u toho pobavit? Bistro se nachází v příjemném prostředí hned vedle Jungle parku u sportovišť areálu SKP Kometa Brno

rekreační rodinné pobyty, rodinné oslavy, ozdravné pobyty, školní výlety ve Vašich oblíbených rekreačních střediscích [ Přeskočit na obsah Doprava je individuální ( vlak Brno -- Bruntál, autobus Bruntál -- Malá Morávka nebo autobus Brno -- Olomouc, Olomouc -- Malá Morávka).. Sokolovna Tvarožná, Video Oldies párty, Silvestry pro děti a dospělé, oslavy narozenin, Disco ples. 2009 Chicago Music Club Brno. Adamov - Na jevišti. Firemní večírky pro SmurfitKappa Brno a Movianto. Pouťové diskotéky ve Tvarožné, Laser-Video-Disco Show Tvarožná. Pravidelné zvučení hasičských soutěží ve Tvarožné Oslavu promoce Vám také rádi připravíme na vyhlídkové terase hotelu, kde nechybí ani plně vybavený dětský koutek s atrakcemi pro nejmenší. Více o Vaší oslavě promoce u nás Rodinné dovolené s dětmi i Vašimi domácími mazlíčky v restauraci Brno Zajistíme vám cateringové služby na míru dle Vašeho přání - firemní akce, rodinné oslavy, svatby, promoci atd. V nabídce máme speciality minutkové kuchyně, steaky, pizzu a domácí dezerty. Vybrat si můžete také z pestré nabídky kvalitních nápojů, točeného plzeňského piva a kvalitních moravských vín. Fotogalerie

Hopsálkov Kšírovka

Naše lahůdky jsou určeny zejména na rodinné oslavy. Přizpůsobíme se i Vašim finančním možnostem. Pro náročnější zákazníky zajistíme výrobu z luxusnějších surovin. Alergeny od výrobků jsou k nahlédnutí na prodejně, nebo sdělíme telefonicky na čísle 603 269 611 rodinné oslavy můžou vypadat různě. třeba si všichni nacpou břicha, a pomlouvají tetu Máňu... a nebo se sejdou a celý den spolu spokojeně tvoří :-) jako..

Pro svatby nebo jiné rodinné oslavy autopůjčovny poskytují prémiová auta, pro služební cesty nám bude k dispozici pohodlný a ekonomický malý vůz, který rovněž může splňovat prestiž firmy, ale můžeme si zapůjčit také vůz na rekreaci nebo přímo dovolenou. K tomu najdeme v nabídce třeba i obytnou dodávku Restaurace nabízí především jídla domácí kuchyně a výhodné polední menu. Restaurace Kadlcův mlýn je ideálním místem pro řadu akcí: Letní grilování Rodinné oslavy Svatby Rauty Pořádání školení a firemních akcí Ve vybavení restaurace nechybí kulečník, šipkový automat ani stolní fotbálek

Karlov - Rekreace MENDELU

Vítejte v Proobe Bowling & Bar. Vítejte v prvním americkém bowlingu v Brně! K dispozici jsou 4 dráhy a dvě dráhy mají výsuvné mantinely, které umožňují hru i dětem. Disponujeme kapacitou 200 míst a je vhodná pro Vaše firemní večírky, rodinné oslavy a akce. Zábava, hra, akce a relax pod jednou střechou Tento salonek je velmi reprezentativní a vhodný pro menší rodinné oslavy. Do Rytířského salonku se vchází přímo z restaurace, je stylově zařízen, opatřen krbem a dekorován loveckými trofejemi. Kontakt. Provozní oddělení: Tel.: +420 547 107 555 e-mail: info@hotelmyslivna.c Penzion Kadlcův mlýn je též ideálním místem pro uspořádání svatby, firemní akce, rodinné oslavy či školení. Budeme se těšit na Vaši návštěvu. V těsné blízkosti penzionu se nachází bobová dráha

U Badinů - restaurace Brno, česká kuchyně, salonek

rodinné oslavy; Poloha. Doprava je individuální, autobusem Brno -- Křižánky nebo vlakem do Nového Města na Moravě + autobus N. Město -- Křižánky. Osobní auta rekreantů mají povolen vjezd do lesa, na konci Křižánek (ve směru od Nového Města ) odbočit vlevo na zpevněnou lesní cestu, asi po 1 km na křižovatce. Partner Filharmonie Brno Za podporu a spolupráci děkujeme Oslava v orchestru Rodinné abonmá 3. abonentní koncert Besední dům 29I2I2020 Zveme vás na dětské prázdninové workshopy Jak Bach potkal Muchu letní hudebně-výtvarný workshop pro děti 6-14 let 20.-24. července 2020, 9:00-16:00 hodin Besední dům a Moravská galerie. Prodej zábavní pyrotechniky několika renomovaných dovozců. V sortimentu najdete konfety, prskavky, dýmovnice, petardy, fontány, rakety, kulové pumy i dětskou zábavnou pyrotechniku. Provádíme ohňostroje pro rodinné a firemní oslavy, svatby či jiné významné. Bowling je společenská a zábavná hra, která zpestří Vaše posezení s přáteli, firemní večírky, rodinné oslavy nebo si ji můžete zahrát jen tak pro radost. Je to však i nelítostný sport, který má přísná pravidla

Konference a další akce v ParkHotel Brno Hledáte stylové prostory pro konání Vaší firemní konference, školení či rodinné oslavy. Náš hotel Vám nabízí možnost využítí tří stylových salonků s variabilním prostorovým rozložením Poptávám služby: Popis: cateringové služby pro rodinné oslavy Specifikace: podrobnosti po telefonickém zkontaktování Lokalita: jen Brno Termín: dohodou Cena: nabídněte Platnost poptávky: 1 měsíc. Profil poptávajícího: firma z okresu Brno-město. Děkuji za nabídky Aktuální ověřené informace: adresa, telefon a otevírací hodiny Restaurace Lány, Brno, Bohunice. Telefon: 739 606.

Rodinná oslava Go To Brn

Oslava končí nenápadným podsunutím bílé obálky s penězi a významným pomrkáním ve smyslu: Tady máš a spíše si šetři, než utrácej! Společně vycházíme, mírně zamračeni, s vědomím, že za měsíc budeme muset tento sraz absolvovat znovu. Ať žijí rodinné oslavy I.P. Band. Hudba pro každou příležitost - svatby, plesy, rodinné oslavy, zábavy, narozeniny, firemní večírky

Místa na oslavu narozenin Brno Oslaví

Rodinné oslavy, narozeniny, svatby, večírky, křtiny, firemní akce, smuteční setkání, Na základě vašeho přání, připravíme nabídku z širokého sortimentu studených i teplých jídel a nápojů. Oslavu můžete uspořádat u Vás doma, ve firmě, nebo přímo u nás v restauraci v našem klimatizovaném a ozvučeném salónku Oslavy narozenin Postaráme se o výzdobu, občerstvení a hlavně finální úklid Brno - Řečkovice. Zastávka HUDCOVA - tramvaj č.1. potom po schodech dolů do areálu SMS elektro. Následujte navigační tabule, které jsme se snažili umisťovat intuitivně. Těšíme se na vaši návštěvu

Ubytování na Brněnské přehradě Hotel u Šulák

TOBOGA Bongo je zábavní park pro celou rodinu. V hale na ploše 2800 m 2 se nachází spousta atrakcí, které nabízejí nezapomenutelné zážitky nejen pro vaše děti. Každá z nich představuje jiný světadíl či zemi. Za jediný den tak můžete společně uskutečnit dobrodružnou cestu kolem světa Hotel Belcredi Brno nabízí ubytování v Brně,Brno kapacitě parkovacích míst a reprezentativním prostorám je Hotel Belcredi oblíbeným místem pro svatby a rodinné oslavy. Rozsáhlý sál s klenutými stropy, vybavený moderní prezentační technikou, je užíván k pořádání firemních akcí, seminářů, školení, výstav a.

Rodinné vstupné A 2 dospělí + 2-3 děti do 15 let nebo studenti: 570 Kč / rodina: Rodinné vstupné B 1 dospělý + 2-3 děti do 15 let nebo studenti: 430 Kč / rodina: Odpolední vstupenka úterý - pátek od 16 do 18 hodin, neplatí během víkendů a svátků: 90 Kč / osoba: Organizovaná skupina od 10 osob (bez ohledu na. GAME CENTER BRNO ZÁBAVA PRO VŠECHNY. Virtuální realita je součástí game centra. Toto jedinečné zábavní centrum ve středu Brna nabízí spousty adrenalinových atrakcí pro všechny věkové kategorie. Vhodné také pro firemní, či rodinné oslavy, rozlučky atd Pekařství KESI provozované rodinou Kepákovou a Turkovou ve Vranovicích u Brna je rodinným podnikem založeným v roce 1996. V první fázi své existence mělo pekařství sídlo v Brně. V této době jsme se specializovali výhradně na dovážku námi vyrobeného pečiva do místních obchodů a podnikových kantýn na území města

BRuNO family park - Zábavní park pro děti v Brn

Díky jeho variabilitě a oddělení od hlavních prostor kavárny je ideálním místem pro rodinné oslavy nebo firemní workshopy. Zároveň nabízí možnost galerie. Pokud tedy hledáte útulné prostory pro výstavu vašich obrazů, obraťte se na našeho kurátora. 602 00 Brno +420 736 173 093 [email protected Vítáme Vás na stránkách věnovaných cukrářské výrobě v Brně Žebětíně. Naleznete zde prezentaci našich cukrářských výrobků, můžete se zde inspirovat, vybírat z galerie dortů a objednávat zákusky na rodinné oslavy a jiné slavnostní příležitosti Ideální místo pro večírky, firemní prezentace, degustační večeře, svatby, křtiny, rodinné oslavy, promoce, obchodní schůzky nebo jen posezení s přáteli. Restaurace Prostorná restaurace situovaná v příjemném prostředí parku v centru Brna Na lodích je k dispozici gastronomický servis, samozřejmostí je ozvučení i atraktivního osvětlení všech vnitřních i venkovních prostor.Párty loď pojme skupinu až 12 osob (ideální pro rozlučky se svobodou, menší rodinné oslavy apod.), pro větší skupiny (firemní večírky na lodi, větší rodinné oslavy, svatby na lodi) je k dispozici osobní motorová loď Jan.

Oslavy, firemní akcie, svatby v penzionu Kovárna Kovárna

1. Rodinný zábavní park Toboga Bongo v Brně. Svět pro opičárny vašich dětí! Toboga Bongo Brno je jedinečný zábavní park pro celou rodinu. Nabízíme také školám, školkám i jiným kolektivům možnost výletu do našeho centra. V hale na ploše 2800 m² se nachází spousta atrakcí, které nabízejí nezapomenutelné zážitky.
  2. Atmosféra V naší restauraci a vinárně U Královny Elišky v Brně budete okouzleni atmosférou starodávných dob. Pokud zde uspořádáte rodinné setkání, svatbu, křtiny, nebo večírek s přáteli či pracovní schůzku, historické sklepní prostory s otevřeným krbovým ohništěm ohromí již při vstupu. Velmi oblíbené jsou firemní akce a večírky
  3. GAME CENTER BRNO ZÁBAVA PRO VŠECHNY. Laser Labyrinth je součástí game centra. Toto jedinečné zábavní centrum ve středu Brna nabízí spousty adrenalinových atrakcí pro všechny věkové kategorie. Vhodné také pro firemní, či rodinné oslavy, rozlučky atd
  4. Restaurace a stylová vinárna v centru Brna Restaurace Thalie s 15. letou tradicí se nachází ve středu města v nově zrekonstruovaných sklepních prostorách se stylovými cihlovými klenbami o kapacitě 250 míst. Kromě klasické restaurace zde pořádáme i oslavy - promoce, narozeniny, smuteční hostiny, firemní akce ( např. vánoční večírky), můžete zde posedět s.
  5. Kouzelník Šeklin je kouzelník na dětské oslavy ale i pro dospělé. Kouzelníci Lukáš a Pavel Šeklin nejčastěji vystupují na akcích, které se konají v městech jako je Praha, Brno a Ostrava
  6. Pokud plánujete oslavu narozenin pro děti, doporučujeme sousední zábavní park BRuNO. restauracehnizdo@brunofamilypark.cz Adresa: Restaurace Hnízdo, Kigginsova 2, Brno-Slatina 627 0
  7. OSLAVY. Originální prostředí pro rodinné oslavy, narozeniny nebo privátní párty. Chcete uspořádat oslavu pro svého potomka, oslavit jubileum vašeho příbuzného nebo hledáte možnost, jak strávit příjemné odpoledne se svou rodinou a ještě se u toho pobavit

Hospůdka u Šošona, Brno, Královo Pol